Beleef Waterreijk
op een Aziatische manier!

Puzzeltocht

Op een speelse wijze de omgeving van De Strandhoeve verkennen doet u natuurlijk met de ElektroTukTuk. Na een korte inleiding in het gebruik van de TukTuk rijdt u geruisloos met uw familie, vrienden of collega's door het achterland van Blokzijl en Vollenhove. Maar niet alleen uw rijkunsten worden getest: ook uw vaardigheden op het gebied van waarnemen, logisch denken en slim redeneren komen aan bod.

Gaat u mee op Puzzeltoer?

De puzzeltocht is naar wens uit te breiden met één of meerdere van onze andere activiteiten. Wie is de beste boogschutter onder u? Klimt u naar de top op onze klimtoren? Of liever een creatieve workshop? Vraag naar de mogelijkheden!

€ 140,00 per TukTuk, inclusief instructie en puzzeltocht. De tocht duurt +/- 2,5 uur.

In één TukTuk kunnen maximaal zeven personen (inclusief één chauffeur). Chauffeurs dienen ouder te zijn dan 21 en in bezit te zijn van een B-rijbewijs.

 

Behendigheidsproef

Behendigheidsproef (inparkeren, slalommen, precisierijden) is bij te boeken bij elk arrangement voor € 5,00 p.p.Voor meer informatie, neem contact op met reserveringen@tuktuk-waterreijk.nl

Foto Safari

Dit TukTuk arrangement komt binnenkort online met de complete inhoud. Voor meer informatie, neem contact op met reserveringen@tuktuk-waterreijk.nl