Beleef Waterreijk
op een Aziatische manier!

Elektrische TukTuks in WaterReijk

De elektrotuk is een elektrisch aangedreven tuktuk, een eigenzinnig Aziatisch autootje met drie wielen. De elektrotuks worden ingezet als toeristisch vervoersmiddel tussen attractiepunten, campings en het station, en gebruikt voor leuke unieke groepsarrangementen.

TukTuk bij Ramswoerthe

Toeristische samenwerking

Zeven ondernemers uit het gebied, te weten initiatiefnemer dierenpark Taman Indonesia (Kallenkote), Hoeve Montigny (Giethoorn), de Strandhoeve (Baarlo), het Binnenhof (Paasloo), de Rietstulp (Giethoorn), Maargies Hoeve (Kallenkote) en Arendshorst (Giethoorn) hebben de handen ineengeslagen en een coöperatie opgericht. Gezamenlijk zetten zij de tuktuks in als toeristische attractie. Op de website www.tuktuk-waterreijk.nl zijn verschillende arrangementen en tuktuk tours te vinden.

Innovatief en Milieuvriendelijk

Deze elektrisch aangedreven driewieler uit Azië is een innovatief en milieuvriendelijk vervoersmiddel voor kleine groepen tot 6 personen. De fluisterstille TukTuk zal worden ingezet als vernieuwend toeristisch product in de regio Waterreijk Weerribben-Wieden. Daarnaast fungeert de TukTuk ook als verlengstuk van het openbaar vervoer in de vakantieperiodes en in de weekenden. Zo zal met toeristisch gastheerschap ook de verkeersmobiliteit van het gebied verbeteren.

Ben je ondernemer en heb je interesse in deelname, of wil je deel uitmaken van een arrangement, neem dan contact met Marlisa Wareman van dierenpark Taman Indonesiamarlisa@taman-indonesia.nl